Криолиполиза Cooltech

Cooltech най-модерната технология за извайване на цялото тяло


 

Процедурата с апарата за криолиполиза Cooltech е предназначена да превърне мечтата ви за перфектно и здраво тяло в реалност. А нашата цел е да радваме клиентите си с доказано ефективни процедури.

Доказано е, че мастните клетки са уязвими на температурни промени. Процедурата Cooltech представлява контролирано охлаждане на подкожната мастна тъкан, като предизвиква смърт на част от мастните клетки в третираната зона. Процесът се нарича апоптоза на адипоцитите и е естествен за организма. Cooltech предизвиква този естествен процес, като целта е да се изхвърлят ненужните мастни клетки. Апаратът може да работи едновременно с два апликатора, като се обхваща цялата проблемна зона. Cooltech скулптурира и извайва тялото и помага за намаляване на обиколките на зони, които трудно се повлияват от диета и спорт – корем, паласки, бричове.

Често задавани въпроси

 

Какви са предимствата на Cooltech® процедурата?

Криолиполизата Cooltech® представлява неинвазивна (неоперативна) алтернатива на липосукцията. При нея имаме видимо намаляване на подкожната мазнина в третираните зони без никакво рязане или убождане. Веднага след процедурата човек може да се върне към обичайния си начин на живот. Няма възстановителен период.


Колко сесии ще ми трябват?

Процедурата е индивидуална и броят на сесиите зависи от пациента. В най-честия случай са необходими 1-3 сесии на една и съща зона на всеки 6-8 седмици.


Колко дълго трае процедурата?

Препоръчваме 70 минути за всяка третирана зона. Също така трябва да вземете предвид времето за подготовка, което е около 15 минути.


Безопасна ли е?

Процедурата е напълно безопасна. Тя е преминала редица клинични изпитания. При извършването й се използват оригинални предпазни мембрани – Cool Gel Pad, които са подлагани на над 1000 теста преди да бъдат пуснати в употреба. Тяхното предназначение е да предпазят кожата от ниските температури, при които работи апаратът. Процедурата предизвиква напълно естествени процеси по изхвърляне на ненужните мазнини от тялото, така че тя по никакъв начин не вреди на здравето. Мазнините се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб.


Болезнено ли е?

Криолиполизата е леко болезнен метод, но все пак болката е поносима за пациентите. Някои пациенти може да почувстват дискомфорт поради много ниската температура, но обикновено само през първите няколко минути от процедурата.


Кога ще бъдат видими резултатите?

Резултатите са видими още след първите 15 дни, като се разгръщат във времето. Най-добри резултати се забелязват месец-два след процедурата.


Колко време отнема възстановяването?

Процедурата позволява на пациентите да се върнат към обичайната си дейност незабавно. Тъй като тя е неинвазивна (няма рязане или убождане), няма нужда от време за възстановяване.


За кои зони от тялото е подходяща?

С криолиполизата cooltech може да се третират зоните корем, паласки, вътрешни и външни бедра, брич и други.