Блог

Диагностика на лице в Естетичен Център Enigma

Диагностика на лице
Фев. 04, 2020
За да се определи правилна терапия за всеки според индивидуалните нужди е необходимо да се направи вярна и точна диагностика на кожата. Стандартните методи работят, но за да сме абсолютно прецизни и точни, ние се допитваме до най-иновативните високотехнологични изобретения на пазара. Такъв е и уредът A-one-tab за диагностика на кожата и скалпа. Можете да я направите по всяко време от годината, единственото условие е да дойдете с почистена кожа.

Първо ще ви зададем няколко въпроса за кожата ви, нейната история и какви грижи сте полагали до момента. Също така ще можете да ни споделите за евентуални оплаквания и притеснения.
Диагностиката започва с електронно заснемане на цялото лице с A-one-tab.
Уредът определя състоянието на кожата по критерии като нива на себум, хидратация, размер на порите, еластичност, наличие на пигментации и други. По резултатите козметик от нашия екип ще прецени какви грижи е добре да полагате и ще ви даде конкретни препоръки. Самата процедура трае много кратко и не е свързана с никакъв дискомфорт. След първоначалното заснемане ще измерим и нивата на себум и хидратацията в различните части на лицето. Уредът ни дава изключително прецизни резултати, които не могат да се видят с просто око. Именно затова накрая разполагаме с ваш личен анализ с детайлна информация за състоянието, нуждите и потенциалните проблеми на вашата кожа. 

Какви са ползите за вас?
На първо място - добре е да следите състоянието си, точно както ходите и на профилактични прегледи при лекар или зъболекар. Здравата кожа на лицето също се нуждае от внимание и грижи, правилна козметика и подходящи процедури. Диагностиката в Естетичен Център Enigma ще ви даде ясна представа на какво да обърнете внимание и как. С времето състоянието й може да се промени, затова препоръчваме такъв тип проверка веднъж годишно.