Ericson Laboratoire

ERICSON LABORATOIRE е природонаучна, иновативна и оригинална, с високи резултати козметика. Терапевтичният подход дава възможност за успешна борба с проблемите на кожата. Използваните активни агенти имат морски, фитобиологичен или биотехнологичен произход. "Ледени" клетъчни екстракти, биотехнологични ензими, трето поколение липозоми, високополимеризирана ДНК, thymuline, суперактивната молекула GP4G, антиеластаза, фитохормонална грижа за кожата, антиандрогенно забавяне растежа на космите, антицелулитни липоблокиращи активни агенти и др. Това, което ERICSON LABORATOIRE предлага са истински терапии, предоставени на най-добрите професионалисти.

 

Уникалната концепция на ERICSON LABORATOIRE е МУЛТИТЕРАПИЯТА, която представлява:

  • Пълен и професионален подход към грижата за кожата на клиента,
  • Оригинално и модерно отношение към грижата за красота,
  • Бързо видими резултати в края на програмата от процедури.

SKINJEXION

SKINJEXION

ТЕРАПИЯ ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ И ЗАПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ

Изследователският екип на Ericson Laboratoire създаде качествено нова високоефективна анти-бръчкова терапия - истинска козметична алтернатива на медико-козметичните инжекции. Тя представлява комбинация от 3 високотехнологични мощни активни съставки, които имат незабавен ефект върху бръчките: антиоксидант Imudilin с ефект на „противоостаряваща ваксина” за забавяне образуването на бръчките, релаксиращ синаптичен комплекс „SNAP-8”, имитиращ действието на ботулиновия токсин за изглаждане на бръчките и хиалуронова киселина с високо молекулно тегло за запълване на бръчките. Терапията се препоръчва за третиране на назолабиални бръчки, "пачи крак", хоризонтални бръчки на челото, "гневни" бръчки между веждите и бръчки по шията. Резултатите са намаляване на размера и дължината на бръчките, изглаждане и подмладяване.

FEMINITY

FEMINITY

Антиостаряваща и хормонобалансираща терапия с фитохормони

За запазване на красотата и женствеността във възрастта 25 – 45 години, независимо от вариациите на хормоните, Ericson Laboratoire създадоха професионална козметична терапия и серия продукти за домашна грижа FEMINITY на базата на най-съвременни научни открития в областта на хормоносъдържащата козметика и клетъчната биология. Използвани са три иновативни активни съставки. PHYTO-AGE е екстракт от Цимицифуга Рацемоза, растение, което се ползва за лечение на проблеми в менопаузата, свързани с хормонален дисбаланс. Другата активна съставка – REVIVISCENCE - е комбинация от растителни съставки за съхраняване на оптималния воден баланс и жизнеността на кожата. Третата съставка - SURVICODE - защитава стволовите клетки в кожата, стимулира клетъчното обновление, поддържа целостта и компактността на кожната тъкан.

VITAMIN ENERGY

VITAMIN ENERGY

Енергизираща терапия с витамини и растителен таурин за подмладяване и събуждане на кожата.

Животът в модерното общество е свързан със стрес и хиперактивност. Независимо от пол и възраст всички хора са ангажирани всекидневно с работа, грижа за семейството, социална активност и умората се натрупва. Рано или късно батериите имат нужда от презареждане.

ERICSON LABORATOIRE предлагат иновативно решение за уморената кожа:

  • Енергиен бустер, богат на таурин.
  • Богато презареждане с витамини.
  • Висока концентрация на витамин С.
  • Високочестотна вибрация със специален уред – 6000 микровибрации в минута.

GENXSKIN

GENXSKIN

Реструктурираща генетична терапия за подмладяване

Новата терапия GENXSKIN предлага нов дермо-козметичен подход на основата на козметична генетика за стимулиране на генетичния потенциал. Целта на GENXSKIN е да стимулира гените, участващи в синтеза на поддържащи фибри за кожата на лицето и да възстанови посоката на триъгълника на красотата, който е символ на младостта. Мощната иновативна съставка MATRIGENICS 14 G реактивира 14 гени, участващи в синтеза, развитието и организацията на колагеновите и еластинови фибри, както и на хиалуроновата киселина, с цел реструктуриране на екстрацелуларната матрица при зряла кожа. Като резултат мимическите бръчки – тези по челото, назолабиалните и бръчките около контура на устата се изглаждат и изпълват и се запазва посоката на триъгълника на красотата.

SUPREME DHE.Age

SUPREME DHE.Age

Интензивна регенерираща терапия с DHEA

DHEA e една от най-модерните и актуални молекули в началото на 21 век. Нарастващият брой научни изследвания доказват, че влиянието на тази молекула върху процесите на остаряване и отслабване е изключително голямо. Ericson Laboratoire разработи терапията SUPREME DHE.Age, за да задоволи желанието на дамите, които искат да постигнат цялостно подмладяване. Направените тестове доказват изключително високи резултати и видимо подобряване на състоянието на кожата в края на първия месец. Курс от терапии може да се прилага 2-3 пъти годишно, без противопоказания. Всичко, което може да се случи, е кожата да изглежда все по-добре. DHEA прави кожата по-мека, по-еластична, по-устойчива, по-плътна, по-малко чувствителна към алергични реакции, намалява пигментацията и уеднаквява тена.

SENSITIVE PRO

SENSITIVE PRO
Успокояваща терапия за чувствителна кожа

Терапията дава възможност да се вдигне прага на толерантност и да се подсилят естествените защитни сили дори на най-деликатната и чувствителна кожа и по този начин да се преодолеят неприятните усещания и да се съхрани свежестта и младостта на кожата. Въздейства директно върху гените участващи в кожните възпаления и клетъчния стрес и стимулира производството на ендорфини. SEPICALM S е биотехнологична съставка, напълно съвместима с кожата и я защитава от механична, химична и слънчева агресия, от възпаления, стимулира синтеза на бетаендорфини. Лицето се почиства с деликатни продукти: мляко или гел, тоник и ексфолиант. Нанася се успокояващ серум Цитокинол и се прави лек дрениращ масаж с липофилен серум. Маската включва три слоя: кремообразна маска Глутакалмин, марля и маска Бетадорфин, която прилича на сметанов крем и има успокояващ, охлаждащ и омекотяващ ефект. На финала се нанася лек хидратиращ крем Хидраланин. Терапията успокоява незабавно, намалява зачервяванията и премахва дискомфорта. Кожата се усеща мека, свежа и спокойна.

 

ЦЕНИ