Иновативната комбинация за подмладяване на лице GeneO+

Авангардната платформа geneO+ на Pollogen, част от компанията Lumenis – световен лидер в производството на апаратура за медицински и естетични цели, дава невероятни възможности за ефикасни комбинирани терапии за лице с иновативните технологии OxyGeneo, TriPollar и Ultrasound.

 

С какво е уникална технологията OxyGeneo?

Иновативната технология OxyGeneo осигурява уникален 3 в 1 ефект:

  • ексфолиация на мъртвите клетки,
  • оксигенация на кожата
  • повишена абсорбция на активните съставки от прилаганите продукти.

OxyGeneo гарантира видими резултати веднага след първата процедура, подобрява текстурата и възстановява жизнения тонус на кожата посредством уникално генериране на кислород в самите тъкани. Специалната капсула Capsugen отстранява горния слой мъртви клетки, изглажда и обновява кожата. Състои се от натриев бикарбонат и лимонена киселина и се използва заедно с уникални гелове, съдържащи естествени активни съставки. Eфектът на OxyGeneo се създава, когато Capsugen и богатият на хранителни вещества гел влязат в контакт един с друг. От реакцията се произвежда въглероден диоксид, който води до насищане повърхността на кожата с кислород. Това е т.нар. „ефект на Бор“ или газова обмяна в тъканите – среда, която е богата на въглероден диоксид индуцира физиологична реакция, наречена „ефект на Бор“, водещ до увеличаване на кислорода в тъканите заедно с повишаване на кръвния поток и ускоряване метаболизма на клетките на кожата. По време на процедурата Capsugen става абразивен вследствие протичащата реакция и ексфолира кожата.


 

Какво предлагат технологиите TriPollar и Ultrasound?

Апаратът geneO+ разполага и с триполярен радиочестотен накрайник за по-стегната, лифтирана и видимо подмладена кожа, както и с ултразвуков накрайник, който помага за проникване на ценните съставки на подхранващия гел в дълбочина на кожата.