Блог

Държим на прецизността

Поля Ангелова
Ноем. 12, 2019

„Искам да дам най-добрите резултати на нашите клиенти за лазерна епилация. Те го заслужават! Искам, когато им кажа, че ще премахнем дори тънките и светли косми, това да стане факт. Аз обичам да съм прецизна и клиентите ни го знаят и го очакват от нас“, казва собственикът на естетичен център Enigma Поля Ангелова.

По този повод, сме горди да споделим, че вече притежаваме нова перла в арсенала си от високотехнологична и модерна апаратура – александритния лазер за епилация Gentle Lase Pro.

Защо се спряхме именно на Gentle Lase Pro?

Защото за нас е важно да спазваме обещанията, дадени пред нашите клиенти.

Gentle Lase Pro е златният стандарт при лазерното обезкосмяване. С него работят най-реномираните естетични центрове по света. Той е абсолютно безкомпромисен по отношение на резултатите, като третира успешно дори много тънки и светли косми. Те са предизвикателство за повечето лазери. Неговата ненадмината бързина ни дава спокойствие, че няма да отнемаме много от така ценното време на нашите клиенти. Вече цели крака можем да епилираме за около 20 мин.

Обикновено с курс от 3 до 6 сесии можем да премахнем космите в третираната зона за много дълго време. Разбира се, резултатът зависи от индивидуалните особености на всеки човек като цвят на косъма и кожата, хормони, възраст, дълбочина на разположение на космения фоликул (луковичката на косъма), редовното посещение на сесиите, начина на изпълнение на процедурата от терапевта и др. Затова при някои пациенти е възможно да са необходими повече процедури, както и поддържащи такива поне веднъж годишно.

Ако се разровите в популярния сайт - realself.com, където потребители на естетични услуги от цял свят изказват мнението си за различни процедури, ще видите, че единственият лазер за епилация, познат и оценен от тях, е Gentle Lase Pro. Неговият рейтинг е 81% удовлетвореност на пациентите. Ефективността му абсолютно безпристрастно се оценява на 89%, като той е един от малкото лазери, с които е възможно да се постигне дълготрайна епилация. Доказателство, че процедурата носи позитивно изживяване.

Лазерната епилация с Gentle Lase Pro има и редица други предимства, като:

- Справя се успешно с врасналите и обърнатите косми – често срещан проблем при кола маска и епилатор

- Елиминира възможността за поява на пъпки или пигментации на кожата. Това се случва при често бръснене. С Gentle Lase Pro могат да се премахнат и вече съществуващи пигментации, появили се в следствие на бръснене.

- Кожата не се наранява. Дори напротив, заради светилния източник на лазера, епилацията има подмладяващ ефект. След лазерна епилация кожата в третираната зона е мека, гладка и нежна.

- С лазера можем да третираме успешно и без никакво притеснение чувствителни зони като горна устна, брадичка, интим, ареоли при жените.

- При мъжете може да се третира зоната под брадата, която често се наранява заради вратовръзки и стегнати яки. Премахването на окосмяването в тази зона създава комфорт за мъжете.
 

Запазете час за консултация при нашите терапевти!