Venus Legacy

Първият Venus Legacy™ център във Велико Търново

В Естетичен център Енигма целта ни винаги е била да дадем на нашите клиенти процедури на световно ниво, извършвани чрез доказани технологии - лидери в естетиката, иновативни, сертифицирани и доказано резултатни. Опитът ни научи, че всеки човек, които ни се доверява няма граници в мечтата за собствената си красота или желае да реши професионално, личен проблем. В стремежа си да задоволим нуждите на всеки от нашите клиенти, ние с удоволствие Ви съобщаваме, че станахме първият Venus Legacy™ център във Велико Търново, за да можем заедно да изваем мечтите си и да дадем решение на проблеми, считани от десетилетия за упорити и непреодолими!

ПРОБЛЕМИТЕ

 

Мастни натрупвания:

75% от жените са недоволни от очертанията на тялото си, а 91% от тях имат оплаквания в зоните на ханша и бедрата си. Всеки втори от клиентите- както мъже, така и жени има желание да третира мастните образувания поради проблеми в различни области, което ни води до извода, че желанието за намаляване на обиколките съпътства почти всеки от нас.
 

Отпусната кожа:

Колкото и да не ни се иска, след 20-годишна възраст организмът ни произвежда 1% по-малко колаген в дермата всяка година, колагеновите и еластинови фибри стават по-разхлабени и рехави, а това води до отпускане на кожата и образуване на бръчки. При настъпване на мено-пауза и поради биологията на естрогена, кожата започва да губи по 2,1% колаген и 1,13 плътност годишно.
 

Целулит:

Целулитът се появява при 85%-98% от полово зрелите жени, а дори и мъжете не са застраховани. Причините за появата могат да бъдат различни, като до момента дерматолозите считат за най- чести: хранене, наследственост, хормонални нарушения, васкуларни и лимфатични промени, вредни навици, стрес, прекалено заседяване.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ: Venus Legacy™

Революционна система в естетичната медицина. Номер 1 Body Shaping процедура 2019 година.   
 
- КЛИНИЧНО тествани и доказани резултати в третираните зони с продължителност на ефекта до над 18 месеца.


- ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулит, мазнини и отпусната кожа.


- ЕДИНСТВЕНИЯТ в света патенд 4D, съчетаващ мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращи електромагнитни полета използвани за първи път в естетиката (PEMF), VariPulse технология и интегриран термометър за постоянен анализ на кожата- Real Time Thermal Feedback.

ЗАЩО ТЕХНОЛОГИЯТА НА Venus Legacy™ Е РЕШЕНИЕ???


За първи път в дерматологичната и естетичната сфера 3 модерни технологии са синтезирани и тяхното комплексно действие дава недостижими до момента резултати!

-Пулсиращите електромагнитни полета патентовани от Venus Concept са преминали над 400 клинични изследвания преди да бъдат обявени от канадската компания за методът, който ще промени неинванзивното подобряване текстурата на кожата, нейното кръвоснабдяване и естествено подхранване. Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат, в който биологичният ефект от тях се използва и за естетични цели. Фибробластите биват естествено стимулирани да произвеждат нови колагенови нишки, а увеличаването на колагеновите и еластиновите фибри правят кожата по-стегната и изглаждат релефа. Още един уникален процес, породен от пулсиращите електромагнитни полета, е така наречената ангеогенеза- производство на нови кръвоносни съдове. Така потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород одстигат по- лесно до клетките.

- Мултиполярната радиочестота патент на Venus Concept Мултиполярната радиочестота използва сложен алгоритъм за доставяне на хомогенна енергия и обемно 3D нагряване на различна дълбочина във всички слоеве тъкани, което позволява бързо и безопасно натрупване на топлина и лесно поддържане на терапевтичната температура по време на процедурата- контролирано и безопасно, без горещи точки и дискомфорт. Имаме шанса да работим с иновативният двоен апликатор с външни и вътрешни електроди за постоянно вакуумо-асистирано електромагнитно нагряване, прави възможно проникване на 4 различни нива в дълбочина до 4,5 см. При поддържане на терапевтична температура 42 градуса стартираме процесна липолиза –дрениране и намаляване на обема на мастните клетки, като изтънялата в следствие на топлината клетъчна стена, пропуска триглицеридите много по- лесно, в резултат на което имаме категорични резултати в намаляне на обиколката и редуциране на целулита. Колагенеза се нарича друг важен процес стимулиран от постоянното 3D загряване в зоната –радиочестотните вълни създават нова и здрава матрица, на мястото на отпуснатите и изтънели колагенови и еластинови влакна, така кожата става еластична и гладка.

-Иновативната технология VariPulce осигурява регулируемо импулсно всмукване (положително и отрицателно въздушно налягане), което улеснява ефективната липолиза и по-дълбокото проникване на температурата и затоплянето до 4,5см- научно доказано е, че това го може само Venus Legacy™. Регулираното импулсно всмукване допълнително дренира и стимулира кръвообращението, въздейсва върху механорецепторите на мастните клетки като стимулира пропускливостта на стените им.

-Интегриран термометър за анализ на кожата- И четирите апликатора на Venus Legacy™ са снабдени с вградени сензори, осигуряващи проследяване на температурата в реално време, благодарение на което лесно, моментално и непрекъснато се отчита температурният профил на кожата. Подобрява безопасността и комфорта на пациентите и с него се постигат по-стабилни и предвидими клинични резултати.
 

КЪДЕ ПОМАГАМЕ С Venus Legacy™


Toчно тогава се спряхме на Venus Legacy™, в момента в който разбрахме, че можем да третираме 99% от зоните в човешкото тяло: бедра, седалище, корем, паласки, ръце, прасци, лице, шия и доколте. След консултация изготвяме индивидуален терапевтичен протокол, задаваме необходимите параметри спрямо нуждите и постигаме оптимални клинични резултати.
 
Как влияем на тялото?
 • Значително редуциране на целулитните депа
 • Видимо намаляване на обиколките (чрез липолиза и намаляне на обема на мастните клетки при работа в диапазон около 42 градуса)
 • Трайно унищожаване на мастните депа (чрез апоптоза- контролирана мастна диструкция при поддържане на 44- 46 градуса в продължение на 10 минути)
 • Мощна стимулация на производство на нов колаген и еластин в кожата
 • Много по- стегната еластична и гладка кожа
 • Силно активирано изхвърляне на задържани вода и токсини
 • Успешно повлияване и намаляване дълбочината и вида на по-пресни стрии
 
А на ЛИЦЕ-ШИЯ-ДЕКОЛТЕ?
 • Намаляване на видими бръчки
 • Редуциране на двойна брадичка
 • Стягане, изглаждане и тонизиране на кожата във всички зони
 • Повдигане на зоната около очи, скули, вежди
 • Оформяне на скулите и контура на лицето
 • Цялостно подмладяване и лифтинг

КОЙ може да се възползва?

Както казва българинът Марко Семов " Красотата за един не може да се налага на друг. Всеки си я създава по свой вкус. Тя е единственото нещо, на което всеки си има право. Ако тя се отнеме на човека – да има свой свят, своя красота – какво друго му остава? "

Така и Venus Legacy™ е за всеки, който желае професионално да подобри фигурата си и кожата си. В световен мащаб, в различни медицински клиники и центрове, с технологията се третират над 3 000 000 клиента на година. Без значение пол, раса, фототип, зона или проблем, резултатите, които технологията доставя са факт.