Запиши час!

Endospheres - терапия за склулптуриране на тялото

Ендосфера – елегантно тяло без недостатъци!

С Ендосферата можете да се наслаждавате на безболезнен и приятен масаж, който ще преобрази вашия силует по един изключителен начин. Процедурата е напълно неинвазивна и съобразена с анатомичните и физиологичните особености на тялото. Благодарение на революционния си принцип на работа, ендосфера успешно се справя с всички несъвършенства на тялото и лицето - целулит, лимфен застой, отпусната кожа, превенция на стрии, локални мазнини, стареене, загуба на мускулен тонус. Тя ефикасно моделира проблемните зони като паласки, корем, бричове, бедра, ръце, колена, ханш, гръб и още много други.

 

Неинвазивна механична процедура

Процедурата с Ендосфера е неинвазивна механична процедура за премахване на целулит и задържане на течности, на принципа на компресивната микровибрация. Уредът използва патентована система с Компресивна микровибрация, която с помощта на ролка с 55 сфери от неалергичен силикон, генерира нискочестотни механични вибрации, които действат именно върху основните причини за целулита: лимфен застой, натрупване на течности, съединения от мастни клетки.

Комбинацията от вибрация и натиск генерира дренаж на токсините, намалява уплътнените кожни тъкани, подпомага микроциркулацията и така извайва фигурата без болка, неутрализира целулита, намалява възпалението, стимулира регенерацията и подобрява мускулния тонус, както и признаците на стареене, като бръчки, увисване и уморен вид.

Високата ефективност и дълготрайните резултати на терапията с Ендосфера гарантирано стимулира синтеза на колаген, стяга и тонизира мускулите и тъканите, изглажда кожата, подобрява структурата и извайва младежките контури на лицето и тялото.

Какво прави антицелулитната процедура с ендосфера?

Обезболяващо  действие: Терапията с Ендосфера действа върху тъканите, намалявайки или премахвайки болката. Самото действие и едновременната оксигенация на тъканите позволяват намаляването или отстраняването на лекия възпалителен процес.

Дрениране: Апаратът създава импулсно и ритмично въздействие, което се предава в зависимост от посоката на въртене на цилиндричния накрайник върху лимфната система. По този начин се стимулира извеждането на излишните течности от организма и се ускорява метаболизма.

Васкуларно действие: Специалният състав с формата на пчелна пита на вибриращите органи върху цилиндъра, в синергия с компресията на тъканите, упражнява натиск и повдигане. Гимнастика за съдовете, която позволява значително подобряване на микроциркулацията в засегнатите участъци.

Ремоделиращо действие: Механичните колебания и вибрации на сферите действат, като освобождават мастните клетки , които са отговорни за образуването на влакнестата мрежа, която е причина за вида “портокалова кожа”. Тялото с ремоделира благодарение на  физиологичната реконструкция на тъканите, още с първите процедури.

Тонизиране: Периодичните механични стимулации, прилагани под формата на вибрация, предизвикват активиране на мускулните тъкани. Това позволява както незабавни визуални резултати, така и дългосрочно подобряване на основните мускулни групи. В допълнение се генерира хиперемия, която подобрява усвоването на кислород и хранителни вещества от тъканите. В резултат се наблюдава подобрение на тонуса, еластичността и устойчивостта на мускулите.

Резултати видими във времето

Един от страхотните ефекти от процедурата с Ендосфера е, че резултатите стават все по-видими в продължение на следващия месец, когато резултатите от новосинтезирания колаген започват да са по-видими.

Ендосфера е изцяло чисто физическо третиране, затова има и толкова малко противопоказания, което перфектно се вписва в стила и начина на живот на нашите клиенти.

Ендосфера терапията няма противопоказания и е подходяща за хора страдащи от разширени вени и повърхностни капиляри. Няма риск от възпаление, а напротив осъществява “гимнастика” на кръвоносните съдове и подобрява еластичността им. Не води до образуване на синини и е 100% безболезнена. Микровибрацията способства за освобождаването на стволови клетки в мастната тъкан, което подпомага регенерацията ѝ и гарантира по-дълготрайните резултати на терапията.