Endospheres - терапия за склулптуриране на тялото

Ендосфера – красотата се крие във вибрациите

Това е процедура, при която с приятен масаж, без никаква болка, целулитът намалява, подобрява се мускулния тонус и губите сантиметри от обиколката си.

Голямата тайна на ендосферата се крие в релефен цилиндър с 55  микросфери, които се въртят с радиочестота от 0 до 340 херца. В комбинация с лекия натиск от страна на терапевта, ендосферата извършва дълбокотъканен масаж, който има 5 основни ползи: дренира, подобрява кръвообращението, обезболява, реструктурира и повишава мускулния тонус.
В резултат на това мастните натрупвания под формата на целулит се разнасят, мускулите се тонизират като след тренировка и се подобрява общия вид на тялотота си 

Ендосферата може да се използва и като подмладяваща процедура за лице. По-малък накрайник ще направи приятен вибриращ масаж на лицето ви, в следвствие на който ще се подобри кръвообращението на лицето, производството на колаген и храненето на кожата.
Ефектът от процедурата ще се разкрива в продължение на месец, защото толкова време е необходимо за синтеза на нов колаген, стимулиран от силиконовите микросфери на ендосферата.