За нас

Естетичен център Енигма, Велико Търново

В ENIGMA ще откриете отговор на загадката на красотата, младостта и хармонията, чрез съчетаване на методи от най-древни времена до най-съвременните терапии и технологии за съвършена визия и високо самочувствие. В умелите ръце на младия, амбициозен и позитивен екип, ръководен от Поля Ангелова, клиентите могат да се възползват от последните иновации в областта на козметологията и естетиката, в съчетание с цялостен подход за добро здраве и хармония на духа и тялото.

Естетичен център ENIGMA разполага и с единствената солна стая във Велико Търново за халотерапия, която осигурява надеждна превенция на инфекции на горни дихателни пътища, пречиства организма, има антистрес действие и повишава имунната защита.

На разположение на всички клиенти е професионален екип от доказани специалисти: Соня Копривленска, магистър-фармацевт и консултант по клинична ароматерапия; д-р Христина Хайдудова, дерматолог; Ивайла Тодорова, специалист перманентен грим, микроблейдинг и професионален грим; Мирослава Раднева, медицински козметик; Десислава Христова, медицински козметик; Анелия Байчева, фризьор.

Веднъж прекрачили прага на естетичен център ENIGMA, ще бъдете запленени от топлото посрещане и индивидуалния подход към всеки клиент. Екипът държи на здравето и красотата на своите клиенти, затова професионалната козметика и апаратура са от най-висок клас. За своя център Поля Ангелова е избрала авангардната платформа geneO+ на световния лидер в производството на апаратура за медицински и естетични цели Pollogen, която дава възможност за ефикасни комбинирани терапии за лице с иновативните технологии OxyGeneo, TriPollar и Ultrasound.