Запиши час!

За нас

Естетичен център Енигма, Велико Търново

В Естетичен Център Enigma следваме своето мото “Нашата мисия е вашата красота” вече повече от 14 години. Предлагайки широк спектър от специализирани услуги, процедури и терапии, нашият екип, воден от Поля Ангелова има професионален опит и ще ви предложи най-доброто за вас, вашето тяло и кожа. Знаем, че градският живот в днешно време е забързан и предизвикателен, а да откраднем време за себе си става все по-трудно. Трудно, но важно. А при нас ще откриете индивидуален подход, специални консултации и персонализиран курс на процедури, спрямо всеки специфичен проблем.
 

Enigma предлага богато разнообразие от услуги, сред които лазерна епилация с Gentle Lase Pro - александритен лазер от най-висок клас, стягащи и намалящи целулита апаратни процедури с INDIBA DEEP BEAUTY, терапия за склулптуриране на тялото с Endospheres, почистване и поддържане на вашата кожа с INDIBA ONA, премахване на кожни образувания с Cryo Pen, колаген индуктивна терапия с Microneedling.


Гордеем се с факта, че сме единствен за областта център, който предлага ексклузивно продуктите и терапиите на френския лидер в света на козметиката - Biologique Recherche. През 2021 година Enigma спечели и приз за иноваторство от марката и е малкото центрове в България, които предлагат ДНК дерматологичен анализ (My Beauty DNA©). На място можете да се запознаете с продуктите и процедурите, като за начало винаги започваме с диагностика, която се извършва чрез прецизен уред (Skin Instant© Lab), отново на бранда.


Целта ни е да ви предложим комплексно обслужване и цялостен подход за добро здраве и хармония на духа и тялото.
 

Ще забележите, че стоим далеч от крайно агресивните процедури, които променят изцяло външния вид. Това е така, защото смятаме, че естественото е най-ценно. Знаем как можем да ви бъдем полезни, без да се стига до крайности. Нашето разбиране за красота се крие именно в баланса. Атмосферата в центъра носи усещане за уют и топлина, а различните стаи за терапии са оборудвани напълно според изискванията за безопасност. Ценим високо хигиената и чистотата, което ще забележите още при влизане.
 

Естетичният център разполага и със солна стая за халотерапия, която осигурява надеждна превенция на инфекции на горни дихателни пътища, пречиства организма, има антистрес действие и повишава имунната защита.