Александритна лазерна епилация с Gentle Lase Pro

Gentle Lase Pro - удобството на дълготрайната епилация


 
Лазерната епилация с Gentle Lase Pro не може да се сравни с никоя друга процедура за епилация, която сте правили досега. Gentle Lase Pro е александритен лазер от най-висок клас. Той е безкомпромисен по отношение на резултата и е несравнимо бърз. Процедурата на цели с крака с него трае само около 20 мин. Така пестим ценното Ви време.
С Gentle Lase Pro работят само най-реномираните естетични центрове в света. 
Епилацията с него е подходяща за всеки тип кожа и за всички зони: подмишници, крака, интимна зона, ръце, гръб, гърди, цяло тяло, дори за малки и трудно достъпни зони като гора устна и брадичка, ареоли на гърдите, бакенбарди. С него може да се оформя брадата при мъжете.
Единственият лазер в света, който унищожава успешно тънките и светли косми.

Често задавани въпроси

Какво представлява процедурата?
Gentle Lase Pro е александритен лазер за епилация, който произвежда лазерен импулс с дължина на вълната 755 nm. Импулсът се привлича от меланина (пигмента) на косъма. След това се трансформира в топлина, която унищожава космения фоликул без да засяга околните тъкани.
Болезнена ли е процедурата?
Gentle Lase Pro работи с прецизна охлаждаща система Zimmer. Тя охлажда повърхността на кожата без да нарушава ефекта от процедурата. Това прави лазерната епилация с Gentle Lase Pro  безболезнена и безопасна.

Как да се подготвя за процедурата?
Съветваме Ви да не излагате на слънце зоната, която ще бъде третирана поне 2 седмици преди процедурата. Не посещавайте солариум 2 седмици преди процедурата. Не ползвайте кола маска 4 до 6 седмици преди и след процедурата. Ако имате тен, изчакайте кожата Ви да изсветлее.


След колко процедури ще има ефект?
Още след първата. Но броят на необходимите процедури за пълен и дълготраен ефект варира зависимост от зоната, която се третира, вида на кожата и косъма, възрастта Ви, хормоналния Ви баланс, редовното посещаване на сесиите, дълбочината на разположение на космения фоликул и др.
Безопасна ли е лазерната епилация с Gentle Lase Pro?
Лазерната епилация е доказано безопасен метод за отстраняване на нежеланото окосмяване. Проведени са стотици клинични проучвания в продължение на повече от 20 години. Досега няма известен случай на рак на кожата или друго заболяване, предизвикано от лазер за епилация. Това е така защото, се смята, че UV лъчите от слънцето са един от възможните причинители на рак на кожата. UV лъчите са в късия спектър на светлината. Докато дължината на вълната на импулса на лазерите за епилация е в дългия спектър – варира от 755 nm до 1064 nm. Ракът на кожата се причинява от малформации на бенки. При третиране с лазер бенките задължително се зачертават с бял молив.
 
ЦЕНИ