Запиши час!

Процедури за лице


 

BOOSTER ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ

 

VIP O2  BOOSTER ТЕРАПИЯ
За по-сияйна кожа
Терапия за детоксикация и стимулиране на епидермиса и реоксигениране на кожните тъкани, за сивкави състояния на кожата - Skin Instants© които се задушават от градското замърсяване. Тенът придобива невероятно излъчване, кожата е по-сияйна и изпълнена със сияние.


 


РЕСТРУКТУРИРАЩА И ИЗГЛАЖДАЩА ТЕРАПИЯ
За по-добре тонизирана кожа
Възстановяваща терапия, която тонизира епидермиса, подходяща за всички състояния на кожата - Skin Instants©. Кожата на лицето, шията и деколтето е дренирана, гладка и тонизирана.
ТЕРАПИЯ МС110
За намаляване на бръчките
Терапия, която изглажда фините линии и бръчките, за сивкави състояния на кожата - Skin Instants©. Кожата на лицето, шията и деколтето ви е тонизирана и предефинирана.
ТЕРАПИЯ LIFT C.V.S.
За лифтирана, по-добре тонизирана кожа
Ексфолираща и лифтинг терапия, комбинирана с масажни техники за зрели състояния на кожата - Skin Instants©. Кожата е изгладена, тонизирана и пречистена.
PEELING AUX ACIDES DE FRUITS
За по-красива кожа
Ексфолираща и ревитализираща терапия за състояния на кожата с бръчки, сивкави и плътни Skin Instants©. Кожата е гладка и пречистена.
ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ P50
За по-чиста кожа
Ексфолираща и регенерираща терапия за кератинизирани състояния на кожата - Skin Instants© и кожа с неравномерен микропрофил. Оставя кожата равномерна, гладка и сияйна.
ТЕРАПИЯ SECONDE PEAU
Терапия втора кожа
За първи път в света на професионалната естетика, тази регенерираща и лифтинг терапия е създадена с помощта на electrospun маска с 80% хиалуронова киселина, фармацевтичен клас, за състояния на кожата - Skin Instants© увредени от признаците на стареене. Препоръчваме 3 сесии на интервали от 1 седмица и след това една повторна сесия на триместър.