Цени

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ с Gentle Lase Pro

Зона Стандартна цена жени Пакет 6 процедури (жени) ПРОМО 5+1 Стандартна цена мъже Пакет 6 процедури (мъже) ПРОМО 5+1
Подмишници 50 250 55 275
Интимна област (цяла) 125 625 X X
Слабини X X 140 700
Външни бикини 65 325 X X
Горна устна 35 175 X X
Брадичка 35 175 X X
Ръце – цели 140 700 190 950
Ръце – ½ 90 450 140 700
Корем 60 300 110 550
Коремна лента 40 200 X X
Гърди 110 550 170 850
Гръб 190 950 250 1 250
Кръст 90 450 110 550
Рамене 75 375 120 600
Гръб+кръст 230 1 150 300 1 500
Цели крака 450 2 250 540 2 700
Подбедрици 210 1 050 270 1 350
Бедра 270 1 350 320 1 600
Седалище 110 550 140 700
Врат 40 200 40 200
Шия 35 175 65 325
Скули 35 175 35 175
Бакенбарди/бузи 35 175 X X
Долна устна 25 125 X X
Ареоли 35 175 X X
Перианална зона 35 175 X X
Корем и Гърди X X 250 1 250
Цяло Тяло X X 1 500 7 500
 

Най-желани зони жени

Стандартна цена жени

Пакет 6 процедури (жени) ПРОМО 5+1

интим + подмишници

160

800

1/2 ръце + подбедрици

270

1 350

цели ръце + цели крака

530

2 650

Подмишници + подбедрици + интим

345

1 725

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОЦЕДУРИ „ПО ПОРЪЧКА” ЗА ЛИЦЕ ОТ BIOLOGIQUE RECHERCHE

Методът Biologique Recherche се основава на 40 години опит в използването на иновативни продукти и прецизни, персонализирани протоколи. Продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения и без добавени аромати.

Всеки човек има различно „Състояние на кожата“, което еволюира в рамките на един ден. Специалистите в Expert Center Biologique Recherche разчитат правилно посланията на епидермиса и адаптират своя подход персонално, според нуждите на всеки един клиент, за да постигнат незабавни и видими резултати.

 

ПРОГРАМА MY BEAUTY DNA© 500 лв.
Открийте произхода на своята кожа с ДНК анализ. Чрез My Beauty DNA©, Biologique Recherche анализира повече от 600 000 генетични вариации, свързани с кожата, с цел да определи персонализирани процедури и продукти, които са най-подходящи за всяко отделно Състояние на кожата. 
Процедурата по диагностициране на ДНК заложбите в кожата е релаксираща и лесна - взима се ДНК проба от устната кухина, изпраща се в лаборатория в Щатите и след няколко седмици тайната на вашата кожа е разкрита, а специалистите на Biologique Recherche анализират резултатите и създават персонализирана програма за грижа за кожата, така че да се избегнат всички негативни предразположености на кожата ви, заложени в ДНК-то ви.
ДИАГНОСТИКА НА СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА
СЪС SKIN INSTANT LAB®
45 мин 50 лв.
Първа и задължителна стъпка в метода на Biologique Recherche е този уникален анализ, който позволява да се определи Вашето Състояние на кожата.
Тъй като ние се отнасяме с изключително внимание към всеки детайл на Вашата кожа, диагностиката при нас е не само визуална оценка, но тя включва изследване на основните характеристики на кожата с апарата на Biologique Recherche – Skin Instant Lab®.


КО – ФАКТОРИ

Модул Супер бустер с апарат REMODELING FACE® 60 мин 120 лв.
Цели: Повдига клепачите, подчертава формата на очите, за по – изявени скули, ремоделиране на лицето, по – малко видими бръчки, сияен тен. Високотехнологично био-стимулиране,апарат Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток (галваничен, средна и висока честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.
Подходяща за всички Състояния на кожата.
 
Модул Ко–Фактор маска PIGM 400 30 мин 70 лв.
Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим Masque PIGM 400 - с висока концентрация на изсветляващи активни съставки и антиоксиданти, тази маска намалява наличието на пигментации по кожата и възстановява блясъка на кожата.
Подходяща за Състояния на кожата с пигментации и/или сивкав тен.
 
Модул Ко-Фактор маска Хайвер и Колаген /Masque Collagene Caviar/ 30 мин 90 лв.
Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Хайвери Колаген – регенериращитекачества на хайвера са тайната за красота и младост. Стимулира епидермалното обновяване, хидратира, изглажда бръчки и фини линии и намалява зачервяванията.
Подходяща за плътни, дебели и отпуснати Състояния на кожата с широки пори.
 

РЕВИТАЛИЗИРАЩИ И ХИДРАТИРАЩИ ТЕРАПИИ

Рехидратираща терапия с много опции според Състоянието на кожата 60 мин 100 лв.
Цели: Хидратира интензивно горните слоеве на епидермиса. „Напомпва” и „изпълва” водната възглавница на кожата. В същото време подобрява еластичността, изглаждайки фините линии и бръчки.
Подходяща за дехидратирани Състояния на кожата.
 
Процедура „Booster VIP O2“ 60 мин 150 лв.
Цели: Booster VIP O2 е подсилването, което вашата кожа очаква. Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати.
Подходяща за всички Състояния на кожата, особсено за кожи, подложени на стрес и често излагане на замърсена среда.
 
Мезотерапия с активен коктейл от минерали и витамини (с апарат Micro – Puncture Lab) - микронидлинг  60 мин 280 лв.
Цели: За цялостна регенерация, възвръщане на елластичността, и плътността на кожата, и хидратация в дълбочина. Подходяща при кожи, претърпени промени от външни и вътрешни фактори и агресии, като пигментация и белези. Преди и след медицински интервенции, за ускоряване на процеса на възстановяване на кожата. За балансиране на себорейни Състояния на кожата. За ремоделиране на контура на лицето и повдигане на кожата  на шията, и в областта на деколтето.
Подходяща за Състояния на кожата, нуждаещи се от цялостна регенерация – дехидратирани кожи с признаци на преждевременно стареене.
 
Процедура с Хайвер и Колаген (Soin Caviar Integral) 60 мин 180 лв.
Цели: Благодарение на регенериращите свойства на хайвера, комбинирани с ефикасността на колагена, кожата Ви ехидратирана, подхранена, а проявените фини линии са изгладени. Терапията стимулира обмяната и епидермалното обновяване. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията.
Подходяща за девитализирани и дехидратирани Състояния на кожата, с разширени пори, загубили своя тонус.
 
Регенерираща процедура „Верникс” (Soin Regenerant Vernix) 60 мин 190 лв.
Цели: Подмладява и засилва епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване и и дава истинско „прераждане”. Терапията предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, и изглажда бръчките, причинени от дехидратация, за по – мека кожа.
Подходяща за стресирани или девитализирани Състояния на кожата.
 
СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ
Booster Toleskin 60 мин 200 лв.
С авангарда на своя опит в биологията на кожата, Biologique Recherche изобретява професионална терапия „Toleskin”. В процедурата изполваме бустер с ултра-пречистена формула, без съдържание на консерванти, произведен в стерилна среда и тестван под дерматологичен контрол.
Цели: Успокояващият бустер „Toleskin” десенсибилизира епидермиса, за да подобри прага му на толерантност и да го защити при сблъсъците му с ежедневния стрес. Намалява усещането за сърбеж и прегряване. Веднага успокоява зачервяването, като същевременно осигурява комфорт. Интензивно овлажнява кожата - тя изглежда укрепена и по-малко реактивна.
Подходяща за чувствителни, стресирани и силно реактивни Състояния на кожата.
 
Хидратираща процедура за чувствителни Състояния на кожата (Soin Biosensible) 60 мин 80 лв
Цели: Намалява чувствителността на кожата. Успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта. Укрепва и реструктурира епидермиса, осигурява комфорт и защита. Една цялостна терапия за възстановяване на особено чувствителните, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата. Може и дори е препоръчително да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.
Подходяща за чувствителни, стресирани и силно реактивни Състояния на кожата.
 
Терапия за незабавно възстановяване (Biologique Feerie) 60 мин 150 лв.
Цели: Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите, очертава контура на лицето, изпълва и заличава бръчки и фини линии, и стяга кожата. Изключително възстановяваща терапия след медицински интервенции.
Подходяща за плътни и /или отпуснати Състояния на кожата, лишени от тонус, с широки пори. Препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури.


ТЕРАПИИ, ЗАБАВЯЩИ СТАРЕЕНЕТО

Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.” (Реструктуриращ комплекс за лице) 60 мин 150 лв.
Цели: Лифтинг на лицето. Ексфолира епидермиса, като отстранява мъртвите клетки. Стяга порите. Изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконсруиране. Тази процедура съчетава тонизиращи и оформящи техники – за скулптуриране на контура и стягане на овала на лицето.
Подходяща за себорейни, плътни Състояния на кожата, белязани от времето,с неравномерен тен.

 

Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата (Soin Restructurant et Lissant) 60 мин 150 лв.
Цели: Стимулира естествената защитна система на епидермиса. Изглажда фини линии и бръчки. Успокоява кожата. Изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса.Незабавно възстановяващаи лифтинг терапия, особено подходяща и след медицински интервенции като дермаабразио, химически пилинг, лазер.Кожата Ви ще бъде хидратирана, гладка и тонизирана.
Подходяща за не реактивни, девитализирани Състояния на кожата, без тонус, с наличие на фини линии и бръчки.

 

Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа” (Soin Seconde Peau) 60 мин 390 лв.*
Цели: Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурявайки моментален лифтинг ефект; Истинска алтернатива на ботокса.Революционната 3D маска от нанофибри с 80% хиалуронова киселина, в съчетание с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавното заличаване на знаците на годините.
Подходяща за Състояния на кожата, подложени на стареене.
* Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец - 990 лв.
 
Процедура с листа от водорасли (Soin Biovector Marin) 60 мин 150 лв.
Цели: Процедура с незабавен и дълготраен, стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и Remodeling Face®, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е реконтурирана и стегната, а кожата енергизирана и тонизирана.Тази терапия помага за превенция на възрастови пигментни петна.
Подходяща за девитализирани и изморени Състояния на кожата, с наличие на фини линии и бръчки.


ТЕРАПИИ, НАСОЧЕНИ КЪМ СЪСТОЯНИЯ НА КОЖАТА С ПИГМЕНТАЦИИ И/ИЛИ НАЛИЧИЕ НА БЕЛЕЗИ

Ексфолираща терапия „Р 50” за стягане овала на лицето и изпълване на кожата 60 мин 150 лв.
Цели: Стяга овала на лицето, тонизира и „изпълва кожата”. Изравнява и озарява тена. Заличава фините повъхностни несъвършенства и има регенериращ ефект дори и при най-плътните, дебели Състояния. Кожата Ви ще бъде видимо по – гладка, мека и фина.
Подходяща заплътни кожи с бръчки, изгубили своята еластичност, с неравна пигментация и признаци на преждевременно остаряване.
 
Пилинг с фруктови киселини (Soin Peeling Aux acides de fruits) 60 мин 150 лв.
Цели: Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа, която обновява епидермиса.Изчистваща и обновяваща грижа за резултат „нова кожа”, дори и при по-плътните, дебели Състояния.
Подходяща за дебели, себорейни и/ или хипер – кератинизирани Състояния на кожата, или за кожа с белези.


СЕБУМ - РЕБАЛАНСИРАЩИ ТЕРАПИИ
Себум Ре–балансираща процедура (Soin Sebo-Reequilibrant) с бустер MC 110 60 мин 100 лв.
Цели: Регулира секрецията на серум. Изчиства и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата – за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна, персонализирана програма за лечение на акне, изготвена от специалистите в нашия център.
Подходяща за изморени Състояния на кожата с разширени пори, себорея и/или с тенденция към акне.

 

ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО - BIOLOGIQUE RECHERCHE

Biologique Recherche прилага своя опит в процедурите за лице и в персонализирания си подход към тялото.
Нашите процедури за тяло са изцяло персонализирани и създадени, за да укрепят, тонизират и изгладят линиите на вашето тяло, за постигането на хармоничен и красив силует.

ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО
Лифтинг, стягаща терапия – „Lift C.V.S. Corps” 90 мин 230 лв.
Лифтинг процедура за тяло, със стягащ серум Матрисел
Предназначение: Подходяща  след отслабващи програми, за стягане и тонизиране на разширените тъкани, както и при Състояния, изгубили своята еластичност.
Цели: Елиминира мъртвите кожни клетки. Засилва епидермалната регенерация. Изглажда и тонизира кожата. Стимулира  кръвообръщението и помага за намаляване на целулита. Наново оформя тялото.
 
Антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини – „Cure Anti-C & Booster Minceur“ 60 мин 200 лв.
Предназначение: Подходяща  за Състояния на кожата с локални мастни натрупвания и видими признаци на целулит.
Цели: Нежното ексфолиране помага проникването на активните съставки и възстановява качеството на роговия слой на кожата. Активира микроциркулацията и видимо намалява целулита. Липолитичното действие предизвиква отслабване.

Терапия за намаляване обиколката на бедрата и за отекли, „тежки” крака 60 мин 150 лв.
Предназначение: Подходяща  за облекчаване на изморени, „тежки”, отекли крака, както и при бременност, и дълги пътувания.
Цели: Засилва микроциркулацията и облекчава умората. Превенция срещу отичането на краката. Осигурява усещане за лекота и свежест. Подсилва и оздравява дермата.

Козметична платформа Geneo+

 

1 процедура

4 процедури

OxyGeneo Анти-ейдж/Изсветляваща + Ултразвук + Мултиполярна радиочестота Лице, Шия, Деколте

200 лв.

600 лв.

 

CryoPen Крио Пен

Цени:

Цената за КриоПен терапията зависи от броя и големината на кожните образувания, както и продължителността на третиране с криоагента.

Точната цена ще ви бъде указана след преглед при нас.

Ето и някои примерни цени:

 • Пигментни петна (слънчеви петна):
  - до 3 мм - 40-45 лв.
  - до 5 мм - 55-65 лв.
  - до 1 см - 80-110 лв.
  - над 1 см - 150 лв.
 • Брадавици, папиломи, хемангиоми – цени, стартиращи от 25 лв. за единично третиране на лезия с размери 2-3мм
  * При група от лезии /10-20бр/ – по 10-15 лв на лезия.
 • Кокоши трън – 50-60 лв. за 2-3мм /два цикъла по 25-30 сек/
  * За големи кокоши тръни – 80 – 120 – 140 лв.

Важно:

Цената на процедурата включва вторичен преглед и повторното третиране (в случай, че такива са нужни) в рамките на 6 седмици.
 

ERICSON LABORATOIRE

ERICSON LABORATOIRE е природонаучна, иновативна и оригинална, с високи резултати козметика. Терапевтичният подход дава възможност за успешна борба с проблемите на кожата. Използваните активни агенти имат морски, фитобиологичен или биотехнологичен произход. "Ледени" клетъчни екстракти, биотехнологични ензими, трето поколение липозоми, високополимеризирана ДНК, thymuline, суперактивната молекула GP4G, антиеластаза, фитохормонална грижа за кожата, антиандрогенно забавяне растежа на космите, антицелулитни липоблокиращи активни агенти и др. Това, което ERICSON LABORATOIRE предлага са истински терапии, предоставени на най-добрите професионалисти.

 

  1 процедура 4 процедури
SKINJEXION  
ТЕРАПИЯ ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ И ЗАПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ
150 лв. 540 лв.
FEMINITY
ТЕРАПИЯ ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ И ЗАПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ
110 лв. 400 лв.
VITAMIN ENERGY
Антиостаряваща и хормонобалансираща терапия с фитохормони
150 лв. 540 лв.
GENXSKIN
Реструктурираща генетична терапия за подмладяване
150 лв. 540 лв.
SUPREME DHE.Age
Енергизираща терапия с витамини и растителен таурин за подмладяване и събуждане на кожата.
150 лв. 540 лв.
SENSITIVE PRO
Успокояваща терапия за чувствителна кожа
120 лв. 430 лв.

 

 

Forlle'd

Голяма част от продуктите на Forlle`d са базирани на нискомолекулна хиалуронова киселина.
Патентовани в глобален аспект тези молекули хиалуронова киселина са няколко пъти по-малки от стандартните молекули, което улеснява значително тяхната пенетрация дълбоко в кожата и спомага за нейното по-добро хидратиране и обновяване.
Всеки продукт има уникална формула, съдържаща нискомолекулни компоненти (хиалуронова киселина, платина, серамиди и др.).
Специалната формула на продуктите гарантира постигането на изключителни резултати, благодарение на уникалната комбинация от активни съставки.
 
  1 процедура 4 процедури
Forlle'd Intensive Hydratation 150 лв. 540 лв.
Forlle'd Неинвазивен филър 150 лв. 540 лв.
Forlle'd Anti-Ageing 150 лв. 540 лв.
Forlle'd Anti-Ageing + lift mask 160 лв. 576 лв.
Forlle'd Platinum 180 лв. 648 лв.
 

Fillmed Laboratoires

  1 процедура
Мезотерапия NCTF 135 околоочна зона 80 лв.
Мезотерапия NCTF 135 HA околоочна зона 100 лв.
Мезотерапия NCTF 135 лице, деколте и шия 180 лв.
Мезотерапия NCTF 135 HA лице, деколте и шия 200 лв.
 
  1 процедура
LIGHT PEEL (fine lines& radiance) 50 лв.
BRIGHT PEEL (dark spots & radiance) 70 лв.
GR-ANTI-AGE MASK 20 лв.


 

СОЛНА СТАЯ

ДЕЦА ДО 12 г.

Сесиите за деца до 12 г. са с продължителност 20 мин.

Деца под 12 г. задължително се придружават от родител или настойник над 18 г. Придружителят не се таксува за престоя си.
 

Брой процедури едно дете две деца *
1 12 лв. 18 лв.
5 50 лв. 75 лв.
10 90 лв. 135 лв.
15 120 лв. 180 лв.

* За родители с две деца – получавате 50% отстъпка за второто дете, а за всяко следващо безплатно
 

ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА НАД 12 г.

Сесиите за възрастни и деца над 12 г. са с продължителност 40 мин.

Брой процедури Цена

Цена в часовете:

12:00, 13:00, 14:00 и 15:00

1 20 лв. 15 лв.
5 80 лв. 60 лв.
10 140 лв. 105 лв.
15 180 лв. 135 лв.
 


СОЛНА СТАЯ ПРИ "ЗАТВОРЕНИ ВРАТИ" - Цени за индивидуално посещение

В случай, че желаете да дойдете с Вашето семейство или приятели и да споделите преживяването само с тях, можете да резервирате сесия за деца или възрастни в стая, която е изцяло на Ваше разположение!
 

ГОЛЯМА СОЛНА СТАЯ (КАПАЦИТЕТ 4 МЕСТА)

1 сесия 20 минути за деца – 40 лв.

1 сесия 40 минути за възрастни – 60 лв.