Запиши час!

Цени

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ с Gentle Lase Pro

Зона Стандартна цена жени Пакет 6 процедури (жени) ПРОМО 5+1 Стандартна цена мъже Пакет 6 процедури (мъже) ПРОМО 5+1
Подмишници 50 250 55 275
Интимна област (цяла) 125 625 X X
Слабини X X 140 700
Външни бикини 65 325 X X
Горна устна 35 175 X X
Брадичка 35 175 X X
Ръце – цели 140 700 190 950
Ръце – ½ 90 450 140 700
Корем 60 300 110 550
Коремна лента 40 200 X X
Гърди 110 550 170 850
Гръб 190 950 250 1 250
Кръст 90 450 110 550
Рамене 75 375 120 600
Гръб+кръст 230 1 150 300 1 500
Цели крака 450 2 250 540 2 700
Подбедрици 210 1 050 270 1 350
Бедра 270 1 350 320 1 600
Седалище 110 550 140 700
Врат 40 200 40 200
Шия 35 175 65 325
Скули 35 175 35 175
Бакенбарди/бузи 35 175 X X
Долна устна 25 125 X X
Ареоли 35 175 X X
Перианална зона 35 175 X X
Корем и Гърди X X 250 1 250
Цяло Тяло X X 1 500 7 500

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОЦЕДУРИ „ПО ПОРЪЧКА” ЗА ЛИЦЕ ОТ BIOLOGIQUE RECHERCHE

Методът Biologique Recherche се основава на 40 години опит в използването на иновативни продукти и прецизни, персонализирани протоколи. Продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения и без добавени аромати.

Всеки човек има различно „Състояние на кожата“, което еволюира в рамките на един ден. Специалистите в Expert Center Biologique Recherche разчитат правилно посланията на епидермиса и адаптират своя подход персонално, според нуждите на всеки един клиент, за да постигнат незабавни и видими резултати.

 

ПРОГРАМА MY BEAUTY DNA© 500 лв.
Открийте произхода на своята кожа с ДНК анализ. Чрез My Beauty DNA©, Biologique Recherche анализира повече от 600 000 генетични вариации, свързани с кожата, с цел да определи персонализирани процедури и продукти, които са най-подходящи за всяко отделно Състояние на кожата. 
Процедурата по диагностициране на ДНК заложбите в кожата е релаксираща и лесна - взима се ДНК проба от устната кухина, изпраща се в лаборатория в Щатите и след няколко седмици тайната на вашата кожа е разкрита, а специалистите на Biologique Recherche анализират резултатите и създават персонализирана програма за грижа за кожата, така че да се избегнат всички негативни предразположености на кожата ви, заложени в ДНК-то ви.
ДИАГНОСТИКА НА СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА
СЪС SKIN INSTANT LAB®
45 мин 50 лв.
Първа и задължителна стъпка в метода на Biologique Recherche е този уникален анализ, който позволява да се определи Вашето Състояние на кожата.
Тъй като ние се отнасяме с изключително внимание към всеки детайл на Вашата кожа, диагностиката при нас е не само визуална оценка, но тя включва изследване на основните характеристики на кожата с апарата на Biologique Recherche – Skin Instant Lab®.


КО – ФАКТОРИ

Модул Супер бустер с апарат REMODELING FACE® 60 мин 150 лв.
Цели: Повдига клепачите, подчертава формата на очите, за по – изявени скули, ремоделиране на лицето, по – малко видими бръчки, сияен тен. Високотехнологично био-стимулиране,апарат Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток (галваничен, средна и висока честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.
Подходяща за всички Състояния на кожата.
 
Модул Ко–Фактор маска PIGM 400 30 мин 70 лв.
Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим Masque PIGM 400 - с висока концентрация на изсветляващи активни съставки и антиоксиданти, тази маска намалява наличието на пигментации по кожата и възстановява блясъка на кожата.
Подходяща за Състояния на кожата с пигментации и/или сивкав тен.
 

РЕВИТАЛИЗИРАЩИ И ХИДРАТИРАЩИ ТЕРАПИИ

Рехидратираща терапия с много опции според Състоянието на кожата 60 мин 110 лв.
Цели: Хидратира интензивно горните слоеве на епидермиса. „Напомпва” и „изпълва” водната възглавница на кожата. В същото време подобрява еластичността, изглаждайки фините линии и бръчки.
Подходяща за дехидратирани Състояния на кожата.
 
Процедура „Booster VIP O2“ 60 мин 165 лв.
Цели: Booster VIP O2 е подсилването, което вашата кожа очаква. Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати.
Подходяща за всички Състояния на кожата, особсено за кожи, подложени на стрес и често излагане на замърсена среда.
 
Мезотерапия с активен коктейл от минерали и витамини (с апарат Micro – Puncture Lab) - микронидлинг  60 мин 280 лв.
Цели: За цялостна регенерация, възвръщане на елластичността, и плътността на кожата, и хидратация в дълбочина. Подходяща при кожи, претърпени промени от външни и вътрешни фактори и агресии, като пигментация и белези. Преди и след медицински интервенции, за ускоряване на процеса на възстановяване на кожата. За балансиране на себорейни Състояния на кожата. За ремоделиране на контура на лицето и повдигане на кожата  на шията, и в областта на деколтето.
Подходяща за Състояния на кожата, нуждаещи се от цялостна регенерация – дехидратирани кожи с признаци на преждевременно стареене.
 
Регенерираща процедура „Верникс” (Soin Regenerant Vernix) 60 мин 190 лв.
Цели: Подмладява и засилва епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване и и дава истинско „прераждане”. Терапията предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, и изглажда бръчките, причинени от дехидратация, за по – мека кожа.
Подходяща за стресирани или девитализирани Състояния на кожата.
 
СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ
Booster Toleskin 60 мин 200 лв.
С авангарда на своя опит в биологията на кожата, Biologique Recherche изобретява професионална терапия „Toleskin”. В процедурата изполваме бустер с ултра-пречистена формула, без съдържание на консерванти, произведен в стерилна среда и тестван под дерматологичен контрол.
Цели: Успокояващият бустер „Toleskin” десенсибилизира епидермиса, за да подобри прага му на толерантност и да го защити при сблъсъците му с ежедневния стрес. Намалява усещането за сърбеж и прегряване. Веднага успокоява зачервяването, като същевременно осигурява комфорт. Интензивно овлажнява кожата - тя изглежда укрепена и по-малко реактивна.
Подходяща за чувствителни, стресирани и силно реактивни Състояния на кожата.
   
Терапия за незабавно възстановяване (Biologique Feerie) 60 мин 165 лв.
Цели: Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите, очертава контура на лицето, изпълва и заличава бръчки и фини линии, и стяга кожата. Изключително възстановяваща терапия след медицински интервенции.
Подходяща за плътни и /или отпуснати Състояния на кожата, лишени от тонус, с широки пори. Препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури.


ТЕРАПИИ, ЗАБАВЯЩИ СТАРЕЕНЕТО

Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.” (Реструктуриращ комплекс за лице) 60 мин 165 лв.
Цели: Лифтинг на лицето. Ексфолира епидермиса, като отстранява мъртвите клетки. Стяга порите. Изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконсруиране. Тази процедура съчетава тонизиращи и оформящи техники – за скулптуриране на контура и стягане на овала на лицето.
Подходяща за себорейни, плътни Състояния на кожата, белязани от времето,с неравномерен тен.

 

Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата (Soin Restructurant et Lissant) 60 мин 165 лв.
Цели: Стимулира естествената защитна система на епидермиса. Изглажда фини линии и бръчки. Успокоява кожата. Изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса.Незабавно възстановяващаи лифтинг терапия, особено подходяща и след медицински интервенции като дермаабразио, химически пилинг, лазер.Кожата Ви ще бъде хидратирана, гладка и тонизирана.
Подходяща за не реактивни, девитализирани Състояния на кожата, без тонус, с наличие на фини линии и бръчки.

 

Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа” (Soin Seconde Peau) 60 мин 390 лв.*
Цели: Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурявайки моментален лифтинг ефект; Истинска алтернатива на ботокса.Революционната 3D маска от нанофибри с 80% хиалуронова киселина, в съчетание с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавното заличаване на знаците на годините.
Подходяща за Състояния на кожата, подложени на стареене.
* Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец - 990 лв.
 
Процедура с листа от водорасли (Soin Biovector Marin) 60 мин 165 лв.
Цели: Процедура с незабавен и дълготраен, стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и Remodeling Face®, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е реконтурирана и стегната, а кожата енергизирана и тонизирана.Тази терапия помага за превенция на възрастови пигментни петна.
Подходяща за девитализирани и изморени Състояния на кожата, с наличие на фини линии и бръчки.


ТЕРАПИИ, НАСОЧЕНИ КЪМ СЪСТОЯНИЯ НА КОЖАТА С ПИГМЕНТАЦИИ И/ИЛИ НАЛИЧИЕ НА БЕЛЕЗИ

Ексфолираща терапия „Р 50” за стягане овала на лицето и изпълване на кожата 60 мин 165 лв.
Цели: Стяга овала на лицето, тонизира и „изпълва кожата”. Изравнява и озарява тена. Заличава фините повъхностни несъвършенства и има регенериращ ефект дори и при най-плътните, дебели Състояния. Кожата Ви ще бъде видимо по – гладка, мека и фина.
Подходяща заплътни кожи с бръчки, изгубили своята еластичност, с неравна пигментация и признаци на преждевременно остаряване.
 
Пилинг с фруктови киселини (Soin Peeling Aux acides de fruits) 60 мин 165 лв.
Цели: Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа, която обновява епидермиса.Изчистваща и обновяваща грижа за резултат „нова кожа”, дори и при по-плътните, дебели Състояния.
Подходяща за дебели, себорейни и/ или хипер – кератинизирани Състояния на кожата, или за кожа с белези.


СЕБУМ - РЕБАЛАНСИРАЩИ ТЕРАПИИ
Себум Ре–балансираща процедура (Soin Sebo-Reequilibrant) с бустер MC 110 60 мин 110 лв.
Цели: Регулира секрецията на серум. Изчиства и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата – за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна, персонализирана програма за лечение на акне, изготвена от специалистите в нашия център.
Подходяща за изморени Състояния на кожата с разширени пори, себорея и/или с тенденция към акне.

 

ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО - BIOLOGIQUE RECHERCHE

Biologique Recherche прилага своя опит в процедурите за лице и в персонализирания си подход към тялото.
Нашите процедури за тяло са изцяло персонализирани и създадени, за да укрепят, тонизират и изгладят линиите на вашето тяло, за постигането на хармоничен и красив силует.

ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО
Лифтинг, стягаща терапия – „Lift C.V.S. Corps” 90 мин 230 лв.
Лифтинг процедура за тяло, със стягащ серум Матрисел
Предназначение: Подходяща  след отслабващи програми, за стягане и тонизиране на разширените тъкани, както и при Състояния, изгубили своята еластичност.
Цели: Елиминира мъртвите кожни клетки. Засилва епидермалната регенерация. Изглажда и тонизира кожата. Стимулира  кръвообръщението и помага за намаляване на целулита. Наново оформя тялото.
 
Антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини – „Cure Anti-C & Booster Minceur“ 60 мин 250 лв.
Предназначение: Подходяща  за Състояния на кожата с локални мастни натрупвания и видими признаци на целулит.
Цели: Нежното ексфолиране помага проникването на активните съставки и възстановява качеството на роговия слой на кожата. Активира микроциркулацията и видимо намалява целулита. Липолитичното действие предизвиква отслабване.
 
Терапия за намаляване обиколката на бедрата и за отекли, „тежки” крака 60 мин 150 лв.
Предназначение: Подходяща  за облекчаване на изморени, „тежки”, отекли крака, както и при бременност, и дълги пътувания.
Цели: Засилва микроциркулацията и облекчава умората. Превенция срещу отичането на краката. Осигурява усещане за лекота и свежест. Подсилва и оздравява дермата.

Endospheres - терапия за склулптуриране на тялото

ENDOSPHERES THERAPY ТЯЛО
ПРОЦЕДУРА 1 процедура 12 процедури
Ендосфера половин тяло 140 лв. 1 299 лв.
Ендосфера стандартна процедура 160 лв. 1 599 лв.
Ендосфера цяло тяло 200 лв. 1 899 лв.

 

CryoPen Крио Пен

Цени:

Цената за КриоПен терапията зависи от броя и големината на кожните образувания, както и продължителността на третиране с криоагента.

Точната цена ще ви бъде указана след преглед при нас.

Ето и някои примерни цени:

 • Пигментни петна (слънчеви петна):
  - до 3 мм - 40-45 лв.
  - до 5 мм - 55-65 лв.
  - до 1 см - 80-110 лв.
  - над 1 см - 150 лв.
 • Брадавици, папиломи, хемангиоми – цени, стартиращи от 25 лв. за единично третиране на лезия с размери 2-3мм
  * При група от лезии /10-20бр/ – по 10-15 лв на лезия.
 • Кокоши трън – 50-60 лв. за 2-3мм /два цикъла по 25-30 сек/
  * За големи кокоши тръни – 80 – 120 – 140 лв.

Важно:

Цената на процедурата включва вторичен преглед и повторното третиране (в случай, че такива са нужни) в рамките на 6 седмици.
 

СОЛНА СТАЯ

ДЕЦА ДО 12 г.

Сесиите за деца до 12 г. са с продължителност 20 мин.

Деца под 12 г. задължително се придружават от родител или настойник над 18 г. Придружителят не се таксува за престоя си.
 

Брой процедури едно дете две деца *
1 12 лв. 18 лв.
5 50 лв. 75 лв.
10 90 лв. 135 лв.
15 120 лв. 180 лв.

* За родители с две деца – получавате 50% отстъпка за второто дете, а за всяко следващо безплатно
 

ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА НАД 12 г.

Сесиите за възрастни и деца над 12 г. са с продължителност 40 мин.

Брой процедури Цена

Цена в часовете:

12:00, 13:00, 14:00 и 15:00

1 20 лв. 15 лв.
5 80 лв. 60 лв.
10 140 лв. 105 лв.
15 180 лв. 135 лв.
 


СОЛНА СТАЯ ПРИ "ЗАТВОРЕНИ ВРАТИ" - Цени за индивидуално посещение

В случай, че желаете да дойдете с Вашето семейство или приятели и да споделите преживяването само с тях, можете да резервирате сесия за деца или възрастни в стая, която е изцяло на Ваше разположение!
 

ГОЛЯМА СОЛНА СТАЯ (КАПАЦИТЕТ 4 МЕСТА)

1 сесия 20 минути за деца – 40 лв.

1 сесия 40 минути за възрастни – 60 лв.