Запиши час!
Актуално

Отвори врати новият, изключително стилен и изискан естетичен център ENIGMA

Отвори врати новият, изключително стилен и изискан естетичен център ENIGMA
Окт. 09, 2018

На 8 октомври 2018 г. във Велико Търново официално отвори врати новият, изключително стилен и изискан естетичен център ENIGMA за радост на всички клиенти, които държат на високото качество, специалното внимание и безупречния професионализъм. Бляскавото събитие бе уважено от много приятели, клиенти, бизнес партньори и гости на центъра.

Поля Ангелова, медицински козметик и собственик на естетичен център ENIGMA поздрави всички гости, които споделиха вълнуващия момент на официалното откриване на новото бижу за красота във Велико Търново.

В ENIGMA ще откриете отговор на загадката на красотата, младостта и хармонията, чрез съчетаване на методи от най-древни времена до най-съвременните терапии и технологии за съвършена визия и високо самочувствие. В умелите ръце на младия, амбициозен и позитивен екип, ръководен от Поля Ангелова, клиентите могат да се възползват от последните иновации в областта на козметологията и естетиката, в съчетание с цялостен подход за добро здраве и хармония на духа и тялото. Естетичен център ENIGMA разполага и с единствената солна стая във Велико Търново за халотерапия, която осигурява надеждна превенция на инфекции на горни дихателни пътища, пречиства организма, има антистрес действие и повишава имунната защита.

На разположение на всички клиенти е професионален екип от доказани специалисти: Соня Копривленска, магистър-фармацевт и консултант по клинична ароматерапия; д-р Христина Хайдудова, дерматолог; Ивайла Тодорова, специалист перманентен грим, микроблейдинг и професионален грим; Анка Цолова, масажист; Мирослава Раднева, медицински козметик; Десислава Христова, медицински козметик; Милена Сариева, фризьор.
Веднъж прекрачили прага на естетичен център ENIGMA, ще бъдете запленени от топлото посрещане и индивидуалния подход към всеки клиент. Екипът държи на здравето и красотата на своите клиенти, затова професионалната козметика и апаратура са от най-висок клас. За своя център Поля Ангелова е избрала авангардната платформа geneO+ на световния лидер в производството на апаратура за медицински и естетични цели Pollogen, която дава възможност за ефикасни комбинирани терапии за лице с иновативните технологии OxyGeneo, TriPollar и Ultrasound.
Всички присъстващи имаха възможност да се запознаят отблизо с високоефективните козметични терапии на водещите професионални марки Ericson Laboratoire и Juliette Armand благодарение на направените демонстрации и да се уверят в моменталния видим ефект още след първата процедура. Специалният гост от Франция г-жа Валери Рамез, международен трейнинг мениджър на Ericson Laboratoire, демонстрира най-новата терапия Vitamin Energy - подмладяване с мултивитамини и растителен таурин, която хидратира, неутрализира свободните радикали, защитава от замърсяванията, избистря и освежава тена. Доц. Юлия Дикова показа диагностика на кожата със специален апарат, благодарение на която козметикът може да подбере най-подходящата професионална терапия в зависимост от състоянието на кожата на конкретния клиент. След направената диагностика тя демонстрира процедурата химичен пилинг - гликолова и млечна киселина (40%) на марката Juliette Armand. Пилингът отстранява вроговените епидермални клетки, подобрява обновителните процеси на кожата, намалява признаците на стареене и неравномерното производство на меланин.

Гостите бяха приятно изненадани със специална томбола и печелившите получиха страхотни награди – безплатни процедури за красота и здраве.

Източник сп. Beauty Woman