Запиши час!
Актуално

Стремежът ми е да предложа най-доброто от света на красотата и естетиката на нашите клиенти

Стремежът ми е да предложа най-доброто от света на красотата и естетиката на нашите клиенти
Окт. 12, 2018

В началото на октомври във Велико Търново официално отвори врати новият, изключително стилен и изискан естетичен център ENIGMA за радост на всички клиенти, които държат на високото качество, специалното внимание и безупречния професионализъм. Бляскавото събитие бе уважено от много приятели, клиенти, бизнес партньори и гости на центъра. Поля Ангелова, медицински козметик и собственик на естетичен център ENIGMA поздрави всички гости, които споделиха вълнуващия момент на официалното откриване на новото бижу за красота във Велико Търново.

Представяме ви Поля Ангелова в специално интервю за сп. Beauty Woman.

 

Г-жо Ангелова, как се роди идеята за новия естетичен център ENIGMA?

Предишният естетичен център беше малък и не можеше вече да поеме многото клиенти. Затова започнах да търся варианти не само за разширение на центъра, но и за надграждане на предлаганите терапии. Реализацията на новия проект не беше никак лесна, защото аз никога не правя компромиси с качеството. Заложих на висококачествена професионална козметика и най-съвременна апаратура, които да обхванат всички проблеми на кожата и да предоставят ефикасни решения. На първо място е апаратът за диагностика на кожата, тъй като според мен това е най-правилният подход за установяване и проследяване състоянието на кожата. Разширих нашето портфолио с инвазивни процедури като микронидлинг и премахване на доброкачествени образувания по кожата с CryoPen. От апаратните методи избрах иновативната платформа geneO+, който позволява комбинирането на 4 процедури: ексфолиация, насищане на кожата с кислород, радиочестотен лифтинг, хидратация и подхранване на кожата с ценни активни съставки. За премахване на целулита в проблемните зони на тялото работим с Body Health – апарат за вакуумен масаж в комбинация с ултразвук, благодарение на който се подобрява кръвообращението, стимулира се лимфният дренаж, кожата става гладка и стегната.
 

С каква професионална козметика работите?

Водещата марка е Ericson Laboratoire, с която работя вече 15 години. Професионалните терапии и продукти на марката гарантират изключителни резултати. Новият бранд козметика, с която ще работим е Juliette Armand, тъй като марката предоставя конкретни решения за определени кожни проблеми. Ароматерапевт съм от 2 години и винаги сама съм достигала до решаване на някои кожни проблеми с помощта на етеричните масла. С продуктите на Juliette Armand вече мога по-бързо да постигна желания резултат.
 

Естетичен център ENIGMA разполага и със солна стая, която е единствената във Велико Търново. Бихте ли разказали малко повече за нея?

Солната стая осигурява надеждна превенция на инфекции на горните дихателни пътища, пречиства организма, има антистрес действие и повишава имунната защита. Когато организмът е в добро здраве, тогава и кожните проблеми са много по-малки. Благодарение на солната стая се коригират доста дерматологични състояния, като псориазис например. Препоръчват се 10-15 сесии, като за възрастни пациенти престоят е 40 минути, а за деца – 20 минути.
 

Как избрахте козметиците, които ще работят в естетичен център ENIGMA?

Разчитам много на интуицията си от една страна, а от друга – исках ние да обучим козметиците съвместно със Skin Expert Academy и доц. Юлия Дикова. Вече проведохме необходимите обучения, които ще бъдат надграждани постоянно. Намерихме много сериозна подкрепа при обучението и от страна на Славка Георгиева и Ericson Laboratoire. Професията козметик е преди всичко любов към хората, отдаденост и дори начин на живот. Когато човек е воден от любов към професията си, няма прегради за него.
 

Самата Поля Ангелова разгада ли енгимата на красотата?

С една дума - ЛЮБОВ. Обичам да работя с хора и наистина съм отдадена на професията си. Трудно е да се намери баланс между личен живот и професионални ангажименти, когато обичаш работата си и влагаш всичко от себе си. Целта ми е да предложа на нашите клиенти най-доброто от света на красотата и естетиката, високо ниво на професионализъм, дискретност и, разбира се, категорични и видими резултати.